Το 1975 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την εταιρία μας, καθώς τότε ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας με χονδρική και υπέρ-χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Η εξειδίκευσή μας στους ηλεκτρικούς λαμπτήρες παντός τύπου, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας εδώ και 40 χρόνια.

Αρχή και φιλοσοφία μας είναι η απόλυτη αξιοπιστία και συνέπεια μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρούμε με τον κάθε πελάτη μας άριστες προσωπικές σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο.

Στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, επιλέξαμε να αντιπροσωπεύουμε  μερικούς  από τους πιο επώνυμους  οίκους της Ευρώπης, Ασίας και Ελλάδας, και προχωρήσαμε σε εισαγωγές προϊόντων αιχμής, που συνοδεύονται πάντα από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και πιστοποιήσεις.

Σε μας, οι έμποροι καταστημάτων λιανικής και οι αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα προϊόντα, απλές αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές λαμπτήρων που ανανεώνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας σήμερα, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια νέα σειρά καινοτόμων προϊόντων, τη Grande Luce” τελευταίας τεχνολογίας LED, άριστης ποιότητας, απολύτως αξιόπιστα , στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με την  πολύχρονη εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για κάθε σας ανάγκη, και να προσφέρετε στους πελάτες σας αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα.


logo1

ΑΦΟΙ ΜΠΕΛΔΕΚΑ Ο.Ε.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

210 2513904 – 2102520642

ΣΙΒΟΡΩΝ 103 – ΤΚ 11142 ΑΘΗΝΑ